Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Dit voorjaar heeft Rapid Waterschei haar tennisactiviteiten vergroot met het aanbod van padel. Rapid Waterschei doet reeds jaren beroep op Scheepers Sport voor het onderhoud en inrichting van hun gravelterreinen. Deze samenwerking kreeg een doorstart met de aanleg en inrichting van de padelcourts van Rapid Waterschei.

Scheepers Sport stond in voor de aanleg van de padelbanen, de fundering en de inrichting van de padelterreinen. Ook zal Rapid Waterschei op Scheepers Sport beroep doen voor het onderhoud van de padelkooien en het onderhoud van het kunstgras. Een opsomming:

Voorbereidende werken (grondverzet)
Elektriciteitsvoorzieningen
Fundering met poreuze sportbeton
Aanleg van de padelbanen
Omgevingswerken (keerwanden, boordstenen)
Hekwerk en Tourniquet
Installatie van het kunstgras
Reinigen en speelklaar maken
Inrichting (Padel M-Scoreborden)

Rapid Waterschei beschikt over 2 Iron Core padelbanen. De Skypadel Iron Core padelbaan is het populairste type met glazen aan de achter -en zijkant en hekwerk centraal. De padelkooi is visueel zeer aantrekkelijk en heeft een grote consistentie. De Skypadel Scenic padelbaan is ontworpen en ontwikkeld zonder structurele buizen in de beglazing. Zodoende is er een perfect zicht op het spel vanuit een oogpunt van de toeschouwer.

Meer info over de aanleg van padel: www.scheepers-sport.be/nl/sportvelden/padel

Wenst u meer informatie over de aanleg van padel? Benieuwd naar de prijs van de aanleg van een padelbaan? Laat het niet na met ons contact op te nemen via info@scheepers-sport.be of op +32(0) 89 89 10 99