slider afbeelding
Aanleg van indoor hardcourt tennisterreinen voor Sporting Club Hove

Ombouw van 3 bestaande tapijt tennisbanen naar het Proflex Elite systeem. Sporting Club Hove heeft ervoor gekozen om hun bestaande tapijt tennisbanen te laten om te bouwen naar een professioneel hardcourt systeem om de opkomst van een sterke jeugdbegeleiding aan te moedigen. Na enig onderzoek kwam ons Proflex Elite systeem als beste naar voren. De tennisterreinen werden grondig aangepakt alsook de gordijnen rondom werden vernieuwd.

Proflex is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. Proflex voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal. Proflex heeft een ITF Court Pace Rating in 3 van de 5 categorieën.

Voordelen Proflex hardcourt tennisterrein:
ITF geclassificeerd
ISA gecertificeerd
Unieke lagenopbouw
Comfortabel
Goedkoop in onderhoud
Topsport gerelateerd

Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aanleg van een Proflex hardcourt ondergrond. Ook staan we in voor het onderhoud van Proflex maar ook van alle andere hardcourt tennisterreinen. Verder zijn we gespecialiseerd in de renovatie en de herstelling van Proflex hardcourt tennisvelden. In onze webshop vindt u onderhoudsmateriaal voor Proflex en hardcourt tennisbanen in het algemeen.