Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Je kan er niet meer langs kijken. De padelsport verovert Vlaanderen en Nederland. Dit houdt ook in dat er tal van verschillende padelrackets op de markt verschijnen. Op zoek naar je eerste padelracket en zie je door de bomen het bos niet meer? Power Padel heeft verschillende kwalitatieve en betaalbare rackets voor recreatieven en beginners. We zetten dan ook graag de padelrackets en de uitrusting van Power Padel in de kijker. Als exclusief verdeler in België voor dit kwaliteitsmerk hebben we bij Scheepers Sport een speciaal aanbod voor padelclubs uitgewerkt.

De padelrackets van Power Padel zijn zeer kwalitatief en stevig, dit maakt ze zeer bruikbaar bij het uitlenen en verhuren van padelrackets binnen uw padelclub. Geef nieuwe leden de kans kennis te maken met Power Padel en zorg daarbij nog eens voor extra inkomsten voor uw club. Via onze webshop kan u een overzicht vinden van alle Power Padel artikelen.

Wat houdt dit clubaanbod in?
Geef uw leden de kans de padelrackets aan te kopen via de club en we voorzien een extra marge voor uw club. U hoeft geen rackets op stock te leggen, alles kan rechtstreeks aangekocht worden. Een extra voordeel is dat de rackets die u als club verhuurt betaalbaar blijven. We voorzien uw club van promotiemateriaal zoals banners en T-shirts. Uiteraard maken we een voorstel dat volledig bij uw club past. Wenst u meer interesse over ons clubaanbod? Gelieve uw clubgegegevens te mailen naar info@scheepers-sport.be.

Power Padel. Que?
Power Padel is een gerenommeerd padelracket merk uit Spanje dat reeds 10 jaar één van de marktleiders is in Spanje. Verschillende professionele spelers spelen reeds jaren met Power Padel. Ook in Nederland zijn er een heel aantal padelspelers die op professionele basis samenwerken met Power Padel. Uiteraard is Power Padel er niet alleen voor de topspelers. Ook voor de recreatieve en beginnende speler heeft Power Padel een breed gamma van padelrackets. De padelrackets hebben verschillende vormen zoals een druppelvorm, een ronde vorm of traanvormig. Wens je meer balans en controle of ben je een speler die teert op kracht? Er is voor elk niveau maar dus ook voor elk type speler een uitstekend racket.

Bekijk hier het gamma van Power Padel. Vragen of wenst u meer informatie? Laat het niet na ons een mailtje te sturen op info@scheepers-sport.be.