slider afbeelding
Modulaire Sporttegels in Braine-l'alleud

Altijd al een eigen backyard basketbal court willen hebben? Dit is perfect mogelijk met de modulaire vloertegels van Scheepers Sport. De Patmos Master en Evolution tegel voor outdoor gebruik zijn ontwikkeld onder begeleiding van sport professionals van over heel de wereld. Scheepers Sport is de exclusieve verdeler van deze vloertegels voor België. Patmos heeft de nieuwste generatie van outdoor sportvloer kunnen ontwikkelen. Een modulair tegel systeem met schok absorptie.

Zo heeft de Patmos Evolution een rubberen golfvormig dempingssysteem, met luchtkusseneffect verwerkt in een enkele tegel, deze zorgt voor een geluidsisolatie tijdens het spelen en met de terugslag van de bal en een uniforme verticale schokabsorptie door de hele vloer. De sporttegel camoufleert elke oneffenheid van de vloer en elke vorm van vochtigheid door zijn ronde openingen, speciaal ontworpen om de luchtcirculatie onder de tegel mogelijk te maken, terwijl tegelijkertijd het vermogen behouden blijft om het water dat nodig is in buitenbanen snel af te voeren.

De tegels zijn 25x25 cm breed en 1.5 cm dik met 7 klikpunten. In onze webshop vindt u alle versies van de Patmos modulaire tegel, zowel met en zonder rubberen golfvormige dempingssysteem. De tegels vereisen maar zeer minimaal onderhoud en is bruikbaar voor verschillende sporten zoals voetbal, tennis, basketbal, roller skating, volleybal en zoveel meer. Ze hebben een matte afwerking waardoor het zonlicht niet reflecteert, UV-bestendig & kleurvast.

De plaatsing en installatie van de tegels is volledig zelf door de klant gebeurd. Deze klant koos voor de Patmos Evolution sporttegel. Door het handige kliksysteem is dit in een mum van tijd gebeurd. Hieronder ook de samenstelling van de andere types. Voor ons volledige aanbod van sporttegels, klik op onderstaande link.

Link: https://www.scheepers-sportvelden.be/webshop/patmostegels