slider afbeelding
Renovatie van het tennisveld van US ambassade

Deze zomer hebben we op de Amerikaanse ambassade in Brussel het bestaande maar verouderde tennisveld volledig gerenoveerd en speelklaar gemaakt. Het tennisveld was al jaren niet meer bespeeld en dus ook niet meer deftig onderhouden. Zo waren er stukken van de toplaag losgekomen. Ook was er aardig wat mos gevormd op dit tennisveld. We zijn van start gegaan met het reinigingen van het terrein en de volgende stap was het prepareren en repareren van de ondergrond.

De Embassy of the USA heeft voor deze renovatie gekozen voor onze TechTenn toplaag. Techtenn bestaat uit een dempende rubberen onderlaag, deze laag zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Deze eigenschappen maken de TechTenn tot een uitermate vriendelijke tennisbaan of sportveld voor spieren en gewrichten. Hierna wordt dit laagje gespoten in de gewenste kleuren en belijningen. Dit maakt TechTenn een prima systeem voor outdoor tennis. Eén van de grote voordelen is dat deze sportondergrond volledig waterdoorlatend is, er kan dus altijd op gespeeld worden. Ook zijn de onderhoudskosten beperkt.

Buiten het tennisveld zelf hebben we ook het veld ook opnieuw omheind. Ook hier zijn we gestart met het verwijderen van de oude omheining. De finishing touch was het speelklaar maken van dit rubberen tennisveld door de plaatsing van de tennisnetpalen en het ophangen van het tennisnet.