slider afbeelding
Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal

Bij TC Meerdaal in Oud-Heverlee was de toplaag op hun poreuse asfalt tennisbaan versleten en op enkele plekken volledig weg. De club besloot om deze tennisbaan op te frissen zodat er weer trainingen op gegeven konden worden en terug op getennist kon worden. Met ons TechTenn systeem konden de oneffenheden perfect uitgevlakt worden en is dit weer een kwalitatieve tennisbaan geworden waar men weer jaren van kan genieten. 

De TechTenn toplaag wordt op poreuse asfalt (Zoab of Mateco) aangebracht. Hierna wordt dit laagje gespoten in de gewenste kleuren en belijningen. Dit maakt TechTenn een prima Systeem voor outdoor tennis en basketbal. Eén van de grote voordelen is dat deze sportondergrond volledig waterdoorlatend is, er kan dus altijd op gespeeld worden. Scheepers Sport is de exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop.

Aan te raden is een jaarlijkse professionele reiniging zodat de poriën goed openblijven. Het jaarlijks onderhoud beperkt zich dan tot blad en obstakelvrij te houden, hierdoor zijn de onderhoudskosten van een TechTenn ondergrond zeer minimaal. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.