Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

KushionKourt, de ondergrond die laat je zweven

Eén van de tennisveld ondergronden die in opkomst zijn is de KushionKourt tennisbaan. Miljoenen kussentjes zorgen voor een ondergrond die staat voor comfort en minimaal onderhoud. Er ontstaat een speciale energie door het lopen en bewegen op de kussentjes, deze absorberen de schokken waardoor KushionKourt niet belastend is voor uw gewrichten.

KushionKourt is altijd bespeelbaar
Een groot voordeel is de directe bespeelbaarheid van het tennisveld of het sportveld. Dit
komt doordat de toplaag op een waterdoorlatende onderbouw aangebracht wordt. Zoab of Mateca zijn twee mogelijkheden. De tennisbaan of het sportveld droogt onmiddellijk op door de open structuur van KushionKourt. Niet enkel de toplaag maar ook de onderbouw is waterdoorlatend.

KushionKourt, minimaal onderhoud
KushionKourt heeft een weer lage onderhoudsbehoefte. Het onderhoud bestaat slechts uit het blad- en vuilvrij houden van de baan en het eenmaal per jaar laten schoonspuiten.

KushionKourt is ITF geclassificeerd en ISA-sport gecertificeerd
KushionKourt is een sportondergrond die voldoet aan de gestelde eisen betreffende functionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. KushionKourt heeft een officiële ITF-court pace rating in categorie 4: medium fast en is gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB.

Voordelen van KushionKourt
Direct bespeelbaar na een regenbui.
Dempend hardcourtsysteem.
Niet belastend voor gewrichten.
Vergt weinig onderhoud.

Scheepers Sport, uw partner voor KushionKourt
Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van KushionKourt in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.