Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Verschillende opties voor verschillende situaties

De range van tennismuren bestaat uit een aantal verschillende mogelijkheden. Voor zowel tijdelijke als permanente toepassing, indoor en outdoor. Een goede tennismuur is een must voor iedere vereniging.

Smashback
De smashback is een parabolische tennismuur voor verfijnde speeleigenschappen. Deze oefenmuur voor tennis is voorgevormd voor een goede rebound van de bal. De muur is vervaardigd van weerbestendig polymeerbeton en heeft een zeer laag geluidsniveau. Dit soort tennismuur is in diverse uitvoeringen leverbaar.

Betonnen muren
Een klassieke tennismuur uit gegoten beton, afgewerkt met een kleur naar keuze. Desgewenste logo's of dergelijke kunnen door ons probleemloos aangebracht worden. Een betonnen tennismuur is kwalitatief het duurzaamste systeem.

Airtennis
De nieuw ontwikkelde tenniswand air-tennis, is uw ideale trainingspartner voor beginners maar ook professionele spelers. De tennismuur is vast te gebruiken, maar ook als verplaatsbare trainingsmuur ideaal, dit product is uniek en onovertroffen. Handig verpakt in een zak, is de trainingsmuur makkelijk te transporteren.

categorieƫn
Smashback

Verfijnde speeleigenschappen.

Lees meer
Beton

Een duurzame klassieker.

Lees meer
AirTennis

Uw mobiele trainingspartner.

Lees meer