Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Gebruikt u rubbergranulaat op uw tennisterreinen? Nog niet bekend met tennis EPDM-rubbergranulaat van Scheepers Sport? Hieronder elke punten die onze tennisrubber zeker te overwegen waard maakt.

Al meer dan 30 jaar kan u bij Scheepers Sport terecht voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van de meest gangbare ondergronden voor veel voorkomende sporten. Met deze ervaring in het onderhoud van tennisterreinen zien we te vaak dat er gebruikt gemaakt wordt van rubberkorrels die niet speciaal gemaakt zijn voor tennisvelden. Ons EPDM-granulaat bevat weinig tot geen stof.

EDPM-granulaat van Scheepers Sport (type 0,5-1,5 mm) is gecertificeerd en is geschikt voor het gebruik op tennisvelden. Neem geen onnodige risico’s met onbekende EPDM-granulaten. Kwaliteit en vooral veiligheid voor alles. Bent u niet zeker welk type granulaat u nodig heeft? Heeft u vragen betreffende onze producten. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Ons EPDM-granulaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij kan de Scheepers Sport tennisgranulaat gebruikt worden voor de volgende types: tapijt, Chevron, Bross slide, Comfort slide, Top Slide, Techtenn (4S) en alle andere granulaatbanen.

Ervaring in onderhoud van tennisvelden met rubbergranulaat
Rubber speciaal voor tennis en sportvelden
Gecertificeerde rubbergranulaat
Expertise & deskundig advies
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Tennisrubber bruikbaar bij alle soorten tennisvelden

De Scheepers Sport tennis rubberkorrel (type 0,5-1,5 mm) betreft hoekige korrel en is te verkrijgen in verschillende kleuren. De standaardkleuren zijn rood, groen en blauw. De rubberkorrel voor tennisterreinen kan in zak (25 kg) of op pallet (40 zakken) geleverd worden. Ronde korrels zijn ook op aanvraag te verkrijgen.

Benieuwd naar de prijs van onze tennisrubber? Contacteer ons en we voorzien u van een gedetailleerde prijsofferte. Geef uw bestelling door via info@scheepers-sport.be of contacteer ons telefonisch op +32 89/89.10.99.