Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Onze winddoeken ook wel gekend als tennisdoeken of windschermdoeken zijn van uitstekende Europese kwaliteit. U heeft bij ons ruime keuze uit formaat, kleur en bevestigingsmaterialen. Het bedrukken van windschermdoeken en het vervaardigen van andere grafische aanpassingen wordt in eigen huis uitgevoerd. De tennisdoeken hebben een windreductie van 80% en zijn rondom gezoomd.

De meest gekozen kleuren van de windschermdoek/ tennisdoek zijn donkergroen, blauw, lichtgroen en zwart. Standaard zijn windschermdoeken 1m90 hoog maar ook andere hoogtes zijn een mogelijkheid. De lengtes zijn 6, 12 en 18 meter. De (geprinte) winddoeken worden met kunstof of symplex haken geleverd. Meestal worden tennisdoeken bedrukt in één kleur (wit of zwart) maar dit kunnen ook meerdere kleuren zijn.

Naast een aantrekkelijke prijs biedt Scheepers Sport een snelle manier van werken. U kan ons uw ontwerp/ design, de formaten, de kleuren en de aantallen doorsturen. Wij maken kosteloos een proefdruk voor u op. De levertijd van bedrukte/ geprinte windschermdoeken is circa 2-3 werken.

Eigenschappen windschermdoek:
Materiaal: 160 g/m2 UV gestabiliseerd polyethyleen (UV: 5 jaar)
Weving: Tape / tape
Windreductie: 80%
Smeltpunt: 145°C
Afwerking: Rondom gezoomd, messing ogen om de 50 cm
Formaat: Hoogte: 1.90m / Lengte: 6m, 12m, 18m
Tolerantie maatvoering: 5%
Kleuren: Standaard lichtgroen, donkergroen, blauw en zwart

Bedrukking:
Printer: Computergestuurde airbrush printer
Kleur: Zwart / wit (standaard), andere kleuren op aanvraag
Aanlevering: Vectorbestand (AI, PDF, EPS) per mail, of in overleg
Levertijd: In overleg, standaard 3 weken na goedkeuring digitale proef

Hoe tennisdoeken bestellen?
De mogelijkheden met windschermdoeken zijn oneindig. Hierdoor voorzien we u dan ook graag van gedetailleerde uitleg en een prijs op maat. Heeft u interesse in bedrukte of onbedrukte windschermdoeken? Laat het zeker niet na ons telefonisch of via info@scheepers-sport.be te contacteren.