Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  Waarom Scheepers Sportvelden?
 

Op grond van kwaliteit

Scheepers Sport legt al jaren een stevige basis onder de sport in België, Nederland en Duitsland. Onze roots liggen bij tennisterreinen, van aanleg, onderhoud, onderhoudsadvies, inrichting tot renovatie van tennisvelden. Dit is uitgegroeid van tennisterreinen tot een enorme diversiteit aan sportvelden. In ons treft u een duurzame partner voor de realisatie, onderhoud en inrichting van complete sportparken. U kunt overigens ook voor onafhankelijk advies bij ons terecht. 

VERNIEUWDE WEBSITE

Op onze vernieuwde website krijgt u een inkijk in onze werkzaamheden en de diverse activiteiten waarvan we u van dienst kunnen zijn. De vier pijlers van Scheepers Sport zijn de aanleg van sportvelden, het onderhoud van alle soorten sportvelden & sportparken, de inrichting van sportvelden en bijkomend ondersteunend advies. Zo is ook de webshop van Scheepers Sport volledig vernieuwd en aangevuld met een groot aantal tennis, hockey, korfbal, golf, basketbal, volleybal, handbal en voetbal artikelen. Alle producten zijn direct te bestellen in onze webshop en worden door Scheepers Sport aan huis geleverd.

Scheepers Sport is een vaste partner van Tennis Vlaanderen, dit voor de aanleg van gravel tennisvelden voor de Davis Cup duels. Ook ondersteunen we Tennis Vlaanderen in onderhoudsadvies (o.a. het voorjaarsonderhoud) voor tennisclubs. Verder kan u ook bij ons terecht voor het opwaarderen en de renovatie van uw tennisbaan.

NIEUWSBRIEF

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf u dan hier in voor de Scheepers Sport nieuwsbrief. We verzorgen regelmatig een mailing met tips, nieuwtjes en kortingsacties. Wenst u een gedetailleerde offerte of heeft u vragen of bemerkingen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Lees meer over ons
categorieƫn
Aanleg

Een ervaren partner in de aanleg van nieuwe sportvelden en tennisbanen.

Lees meer
Onderhoud

Meer sportplezier door goed onderhoud!

Lees meer
Inrichting

Specialist in inrichting van tennishallen.

Lees meer
Advies

Professioneel onderhoudsadvies en aankoop advies

Lees meer