slider afbeelding
Spandoeken

Wil je met een full colour spandoek partners, sponsors of een clubevenement in de kijker plaatsen dan ben je bij Scheepers Sport aan het juiste adres. Met onze eigen design verantwoordelijke maken wij jouw banner helemaal zelf. Hierdoor profiteert uw club direct van onze lage prijzen en heb je je bestelling ook nog eens snel in huis.

Zoals aangehaald maken we de opmaak en het ontwerp van alle spandoeken in huis. Hierdoor kunnen we snel sportclubs een gratis proefdruk voorzien. De banner wordt volledig op maat gemaakt. Hierdoor kan de club zelf kiezen hoe groot deze moet worden. Met de verschillende afwerkingen en materialen daarbij, stellen we in overleg het product samen waar jij naar op zoek bent.

Met een groot assortiment van type spandoeken, maak je als club een weloverwogen keuze en bestel jij gegarandeerd de beste stof voor jouw boodschap. Kies je voor de publieksfavoriet PVC, het vederlichte vlaggendoek of wind-doorlatende mesh? Je kan bij Scheepers Sport terecht voor deskundig advies. Zo werken we met verschillende clubs samen om de volledige branding van het sportcomplex in één lijn te krijgen.

Contacteer ons via info@scheepers-sport.be voor een vrijblijvend voorstel of neem een kijkje op onze webshop voor een overzicht van ons assortiment in spandoeken.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!