slider afbeelding
Windschermdoeken in de kijker!

Windschermdoeken zijn onmisbaar bij tennisclubs. Verder zijn bedrukte winddoeken de ideale manier om sponsors in de kijker te plaatsen. Graag verduidelijken we een aantal eigenschappen en soorten tennisdoeken zodat u de juiste voor uw tennis of padelclub kan maken. Er zijn 2 groepen van windschermdoeken. De standaard tennis windschermdoeken hebben een dikte van 150 gram per m2. Dit soort doek zeer kwalitatief en het wordt het vaakst gekozen. Ook wordt tegenwoordig regelmatig gekozen voor mesh winddoeken met een dikte van 270 gram per m2. Dit type ligt lager in prijs maar is minder wind doorlatend. Ook worden bij deze verschillende types een andere drukmethode gebruikt.

Voordelen tennis windschermdoek:
Kwalitatief & zonbestendig
Zeer wind doorlatend
Kleuren erkend door tennisbonden
Minimale kracht op hekwerk
Universele look van sponsors

Voordelen mesh winddoeken:
Fullcolour druk mogelijk
Zeer voordelig in prijs
Afbeeldingen & foto's in ontwerp mogelijk
Geen vaste maten
Mogelijk op het tennisnet

Enkele producten en prijzen:
Windschermdoek van 6x2m, kleur groen: 195.00 €
Windschermdoek van 12x2m, kleur groen: 325.00 €
Windschermdoek van 18x2m, kleur groen: 410.00 €
Mesh winddoek van 6x2m, fullcolour: 120.00 €
Mesh winddoek van 12x2m, fullcolour: 240.00 €
Mesh winddoek van 18x2m, fullcolour: 360.00 €
Mesh tennisnet reclamedoek van 0.90x0.90m, fullcolour: 10.00 €

Welk type windschermdoek kiezen?
We adviseren te kiezen voor een standaard bedrukte tennisdoek rond het tennisveld daar dit type bij stevige wind minder druk zet op het hekwerk. Ook zijn de standaard tennisdoeken beter bestendig tegen zonlicht en dus verkleuringen. De mesh winddoeken zijn dan weer ideaal voor reclame aan het tennisnet of op andere plaatsen binnen de club. We zetten de voordelen van beide types op een rijtje:

Hoe bestellen?
Mail uw ontwerpen en logo's naar info@scheepers-sport.be. Wij controleren kosteloos de bestanden en voorzien u van een digitale proefdruk zodat u een perfect beeld heeft hoe de sponsors vertegenwoordigd worden. Indien nodig doen we een extra aanpassingsronde. Hierbij voorzien wij u van een prijsvoorstel inclusief leverkosten. Na goedkeuring gaan de windschermdoeken in druk en worden deze op uw club geleverd. De levertijd van windschermdoeken is circa 3 weken, de meshdoeken hebben een levertijd van circa één week. Heeft u nog vragen? Contacteer ons via mail of telefonisch op +32(0)89891099.