slider afbeelding
Indoor sporttegels

Of je nu een professionele atleet bent, een sportclub, verenging, gemeente, een recreatieve sporter of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige vloeroplossing voor je thuisgym, indoor sporttegels bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid, comfort en prestaties. Deze geavanceerde sportvloertegels zijn ontworpen om aan de eisen van intensieve sportbeoefening te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd een veilige en comfortabele omgeving creëren voor elke activiteit.

Indoor sporttegels zijn vervaardigd met duurzame materialen die bestand zijn tegen de impact van zware gewichten, fitnessapparatuur en constante beweging. Of je nu bezig bent met gewichtheffen, cardio-oefeningen, yoga of andere sportactiviteiten, deze tegels behouden hun structuur en vorm, zelfs na langdurig gebruik. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur van de vloer, maar ook een consistente prestatie-ervaring.

Deze multifunctionele sportvloer wordt voor verschillende soorten sporten gebruikt zoals basketbal, tennis, volleybal en voetbal. De tegels zijn 25x25 cm breed en 1.5 cm dik. Ze beschikken over 7 klikpunten voor een sluitende bevestiging. Voor meer informatie of een offerte op maat, contacteer ons via +3289891099 of info@scheepers-sport.be.

Ontdek in webshop

Afbeelding
Modulaire sporttregels
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Voordelen van een modulaire sporttegel FUNCTIONELE VOORDELEN
 • Uitstekende prijs versus kwaliteit
 • Geluiddempend, geen geluidshinder
 • 15 jaar garantie
 • Breed pallet van kleuren beschikbaar
 • Zeer makkelijk te vervangen en te herstellen
 • Plaatsbaar op elke soort ondergrond
 • Vlotte en makkelijke installatie van de sporttegels

Indoor sportvloertegels zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige vloeroplossing die prestaties, veiligheid en stijl combineert.

afbeelding technische info
Enkel sportief genot! SPORTIEVE VOORDELEN
 • Laag blessurerisico
 • Matte afwerking waardoor het zonlicht niet reflecteert
 • UV-bestendig & kleurvast
 • Een zeer kwalitatieve hechting tussen de tegels
 • De sportvloer die verticale en shock-absorptie biedt
 • ITF gecertificeerd (International Tennis Federation)
 • Zeer makkelijk afwasbaar

Het antislipoppervlak en schokabsorptie dragen bij aan een veilige sportomgeving, wat van cruciaal belang is om blessures te voorkomen.

afbeelding technische info
Installeren van sporttegels HOE WERKT HET?

Het leggen van sporttegels is een eenvoudig proces, vooral omdat deze sportvloer met een handig kliksysteem ontworpen is. Scheepers Sport biedt ondersteuning en eventueel coördinatie bij grote projecten. Wens je een homecourt aanleggen dan ben je op enkele uren klaar.

Een bijkomstig voordeel is indien je het sportveld wilt verplaatsen, de tegels makkelijk uit elkaar te halen zijn. Wenst u een vrijblijvend voorstel? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be.

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!