slider afbeelding
Boarding

Sportveldboarding ook wel bekend als sponsorborden is de ideale manier voor de sponsorcommissie om partners en bedrijven in de kijker te plaatsen. Door de stevige afwerking en weersbestendigheid gaan deze reclameborden jaren mee. Ook zijn ze eenvoudig aan hekken te bevestigen met onze sportveldbeugels. Bij Scheepers Sport ontwerpen we de borden via onze eigen grafisch ontwerper. Op deze manier kunnen we snel schakelen op de noden van sportclubs.

We beschikken over verschillende formaten van boarding. De borden zij gemaakt van degelijke trespa en hebben een breedte van 300 cm. De sportveldborden zijn niet voorgeboord. Onze sportveldbeugels hebben een diameter van 55mm. Gelieve ons via info@scheepers-sport.be te contacteren voor een prijsvoorstel op maat.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!