slider afbeelding
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle

In deze vreemde tijden hebben verschillende sportclubs en vooral voetbalclubs aardig aan hun accommodatie gewerkt om op deze manier wanneer het weer mag de supporters in perfecte omstandigheden te kunnen verwelkomen. KFC Pulle heeft een volledig nieuwe tribune klaargemaakt voor een hopelijk succesvol nieuw seizoen later dit jaar. We hebben KFC Pulle voorzien van de tribunezitjes.

We bieden 2 soorten tribunezitjes aan. Namelijk een type met en zonder rugleuning. Alle zitjes zijn van polypropyleen, vlam vertragend, slagvast en UV bestendig. Deze zitjes zijn zeer snel en eenvoudig te installeren op bijna elke ondergrond dankzij de drievoudige schroefverbinding. Verder is er een inkeping in de zitjes voorzien voor de waterafvoer. Ook zijn er bevestigingspunten voorzien voor de bescherming tegen vandalisme.

We hebben deze tribunezitjes op stock en kunnen reeds op enkele dagen geleverd worden. De nummering van de zitjes is op aanvraag mogelijk. We beschikken over zwarte, witte, oranje, groene, blauwe, gele, rode en grijze zitjes met of zonder rugleuning. Wenst u een andere kleur? Dit is mogelijk bij grote volumes. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend prijsvoorstel.

Klik hier voor een overzicht van onze tribunezitjes.