slider afbeelding
Drainbeton

Het grootste voordeel van poreuze sportbeton is dat dit een drainerend beton is, terwijl een standaard betontype ondoordringbare beton is. Water stroomt rechtstreeks de grond in, in tegenstelling tot traditionele betonsoorten zoals asfalt, gewoon beton en straatstenen. Het is daarom zeer interessant op sportgebied te werken met dit soort beton. De tennisvelden zullen veel sneller terug in gebruik genomen kunnen worden na een regenbui. Het is algemeen geweten dat spelers niet graag wachten en zelfs iets te snel de baan opgaan, met gevolg dat de tennisvelden hieronder lijden. Dit komt vaak de kwaliteit van het tennisterrein niet ten goede. Met poreuze sportbeton wordt de kans hiervan een pak kleiner.

Poreuze beton is het ideale beton voor sportvelden daar het beton veel holtes aan de buitenkant bezit. Deze holten worden gebruikt voor het water dat naar beneden komt tijdelijk op te slaan en vervolgens te evacueren naar de grond of naar de daarvoor voorziene afvoer. Deze holten vertegenwoordigen 10 tot 35% van het volume van het beton. Het wordt poreus beton genoemd voor holtes die 20 tot 35% van het volume beton vertegenwoordigen. Geschat wordt dat poreuze sportbeton gemiddeld 200 liter water per vierkante meter per minuut kan verwerken.

Afbeelding
Mogelijkheden
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
De nieuwste funderingstechniek SUPERSUB

SuperSub is de beste keuze als ondergrond voor de aanleg van kunstgrasvelden, padelcourts of atletiekbanen. De onderbouwconstructie is sterker, duurzamer en goedkoper dan traditionele methoden. De nieuwste funderingstechniek met waterdoorlatend en vezel versterkt en maakt het mogelijk de constructie laag te halveren.

  • Klik HIER voor meer informatie over SuperSub
afbeelding technische info
Duurzame waterdoorlatende sportvloer DRAINBETON

Drainbeton is het meest geschikte materiaal voor een sportvloer die wordt aangelegd in de openbare ruimte. Deze waterdoorlatende sport en spel verharding heeft zijn doelmatigheid uitdrukkelijk bewezen. Niet alleen uit ecologisch motief door het zoet water in het gebied te houden, maar ook om de veiligheidsredenen.

  • Klik HIER voor meer informatie over Drainbeton
afbeelding technische info
Betrouwbare fundering partner SCHEEPERS SPORT

Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aankoop en de aanleg van poreuze sportbeton. Sportbeton kan in minder dan vijf uur worden verspreid en heeft minder dan twaalf uur nodig om te drogen als de weergoden een beetje goedgezind zijn. Wenst u meer informatie of interesse in een gedetailleerd prijsvoorstel? Contacteer ons via onderstaande gegevens.

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!