slider afbeelding
Tennishalgordijnen

Afschermnetten en gordijnen
Wanden, vloer en plafond dienen zo afgewerkt te worden dat ze geen hinderlijk effect hebben op het tennisveld. Er mogen geen grote helderheidsverschillen zijn tussen tennisvloer, wanden en plafond, zodat het zicht rustig is. Als de wand achter de achterlijn hard is uitgevoerd, bestaat het risico dat gemiste ballen terugkaatsen en de speler daarna raken of dat ze een lange weg door de tennishal afleggen met alle hinder op de banen van dien. Het is dan ook noodzakelijk voor deze achterwand een ballenvanger op te hangen in de vorm van een net of een gordijn.

Akoestiek
Het gordijn heeft ook voordelen voor de akoestiek. De ballenvanger moet minimaal 150mm voor de achterwand worden opgehangen en is minimaal 3 meter hoog. In verband met de gewenste akoestische eigenschappen heeft een zwaar doek (minimaal 1.200 gr per m2) de voorkeur.

Contacteer ons
We leveren en plaatsen in België maar ook door heel Nederland. Scheepers Sport is officiële partner van Tennis Vlaanderen. Interesse in een vrijblijvend voorstel of wenst u meer informatie betreffende de tennishalgordijnen? Contacteer ons telefonisch op +3289891099  of stuur een mailtje naar info@scheepers-sport.be en we helpen u graag verder!

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!