slider afbeelding
Topslide

Top Slide bestaat bestaat uit een tapijtmembraan dat wordt vastgelijmd aan de verharde ondergrond. Hierna worden permanente lijnen op het tpaijt aangebracht voordat het tennisveld wordt gevuld met EPDM-rubbergranulaat. Topslide is de ideale ondergrond voor indoor tennisvelden.

Er zijn een aantal grote voordelen aan Top Slide. Zo voelen de speeleigenschappen zeer natuurlijk aan. De tapijt bevat door zijn 4mm dikte een uitstekende schok absorptie. Misschien wel het grootste voordeel aan een Top Slide tennisterrein is de minimale onderhoudskost die eraan verbonden is.

Naar spelcomfort zijn snelle voetbewegingen en het draaien van de voeten geen enkel probleem, dit door de combinatie van het Top Slide membraan en de EPDM-rubber. Top Slide tapijtbanen zijn te verkrijgen in aantrekkelijke, harmonieuze kleuren die het zicht op de bal vergemakkelijken.

Top Slide is officieel erkend door de Internationale tennis federatie (ITF). Top Slide voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal. Top Slide heeft een ITF Court Pace Rating in 4 van de 5 categorieën. Scheepers Sport is exclusief verdeler en plaatser van het Top Slide tapijt systeem in België.

Wenst u meer informatie in verband met de aanleg en de prijs van Top slide? Heeft interesse in de aankoop van EPDM-rubbergranulaat? Gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be of telefonisch op +32(0) 89 89 10 99.

Afbeelding
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!