slider afbeelding
Drainbeton Sportvloer

Drainbeton is het meest geschikte materiaal voor een sportvloer die wordt aangelegd in de openbare ruimte zoals bij tennisterreinen en padelclubs. Deze waterdoorlatende beton heeft zijn doelmatigheid uitdrukkelijk bewezen. Niet alleen uit ecologisch motief door het water in het gebied te houden, maar ook om de veiligheidsredenen. Een vloer van Drainbeton heeft ten opzichte van andere ondergronden veel voordelen.

Drainbeton vereist relatief weinig onderhoud en is zeer duurzaam. Een ander voordeel is door de poreuze samenstelling het geluid uitstekend wordt geabsorbeerd. De voornaamste eigenschap van Drainbeton is de directe speelbaarheid van de banen na een regenbui. Er ontstaan geen waterplassen waardoor de toplaag zeer snel opdroogt, mede hierdoor is de vloer niet glad en is het een pak veiliger, zeker voor de jonge sporters. Het water komt ook direct in de omging terecht, er is geen rioolsysteem nodig door de waterdoorlaatbaarheid van Drainbeton. Door de voordelen prefereert men veelal een Drainbeton vloer boven bijvoorbeeld asfalt.

  • zeer duurzaam 25-40 jaar

  • super waterdoorlatend

  • geluidsabsorberend

  • Vlakke afwerking

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!