slider afbeelding
Windschermdoeken

Onze winddoeken ook wel gekend als tennisdoeken of windschermdoeken zijn van uitstekende Europese kwaliteit. U heeft bij ons ruime keuze uit formaat, kleur en bevestigingsmaterialen. Het bedrukken van windschermdoeken en het vervaardigen van andere grafische aanpassingen wordt in eigen huis uitgevoerd. De tennisdoeken hebben een windreductie van 80% en zijn rondom gezoomd.

De meest gekozen kleuren van de windschermdoek/ tennisdoek zijn donkergroen, blauw, lichtgroen en zwart. Standaard zijn windschermdoeken 1m90 hoog maar ook andere hoogtes zijn een mogelijkheid. De lengtes zijn 6, 12 en 18 meter. De (geprinte) winddoeken worden met kunstof of symplex haken geleverd. Meestal worden tennisdoeken bedrukt in één kleur (wit of zwart) maar dit kunnen ook meerdere kleuren zijn. Naast een aantrekkelijke prijs biedt Scheepers Sport een snelle manier van werken. U kan ons uw ontwerp/ design, de formaten, de kleuren en de aantallen doorsturen. Wij maken kosteloos een proefdruk voor u op. De levertijd van bedrukte/ geprinte windschermdoeken is circa 1-2 werken.

Hoe tennisdoeken bestellen?
De mogelijkheden met windschermdoeken zijn oneindig. Hierdoor voorzien we u dan ook graag van gedetailleerde uitleg en een prijs op maat. Heeft u interesse in bedrukte of onbedrukte windschermdoeken? Laat het zeker niet na ons telefonisch of via info@scheepers-sport.be te contacteren.

Afbeelding
EEN MUST BINNEN UW CLUB

Windschermdoeken gaan al jaren mee. We kennen ze allemaal, de donkergroene doeken met een wit logo. Tegenwoordig is het aanbod van windschermdoeken zeer uitgebreid. Drukken in verschillende kleuren zodat de logo's van de sponsors perfect uitkomen, is een must. Ook de doeken zelf zijn tegenwoordig in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Scheepers Sport hebben we een grafisch ontwerper in huis die uw club van a tot z kan begeleiden.

afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Spelplezier en sponsorinkomsten VOORDELEN

De basis van een windschermdoek is uiteraard het blokkeren van de wind zodat er een constante luchtstroom op het terrein mogelijk is. Hierdoor is het makkelijker om de bal onder controle te houden en zorgt dit voor meer spelplezier. Uiteraard zorgen tennisdoeken ook voor voldoende schaduw op warme dagen. Een ander voordeel is dat de spelers de bal beter kunnen zien aankomen, omdat het verblinden van de zon vermindert en er is minder afleiding op het tennisveld.

Bij Scheepers Sport kunnen we snel schakelen op uw eisen. Ten opzichte van andere leveranciers kunnen we bedrukte windschermdoeken al leveren binnen 10 werkdagen. Zwart, groen, blauw of donkergroen met één of twee kleuren druk. We denken mee met u en uw partners. Contacteer ons via info@scheepers-sport.be voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

  • Optimaal spelplezier
  • Snelle levering & service
  • Grafisch ontwerper in huis
afbeelding technische info
Windschermdoeken heel het jaar laten hangen? ONDERHOUD & GEBRUIK

Net zoals de rest van uw tennisterrein hebben ook windschermdoeken onderhoud nodig. Natuurlijk is dit heel minimaal maar we willen de clubs hierin zeker begeleiden. We zien vaker dat de windschermdoeken ook in de winter blijven hangen. Dit raden we af. Bewaar de doeken op een veilige maar vooral droge opbergruimte. Start het seizoen weer op, installeer dan pas weer de tennisdoeken aan uw hekwerk. Controleer of er schade is en vervang indien nodig.

Key is elk oog van het windschermdoek te bevestigen aan het hekwerk, op deze manier komt er op elk stuk van de doek minimale kracht te staan. De windschermdoeken gaan op deze manier het langste mee, scheuren worden vermeden en ook is dit bevorderlijk voor de levensduur van het hekwerk. Ga zeker ook even met een vochtige doek over de tennisdoek zodat ze optimaal straalt.

  • Haal de doeken in winter af
  • Bewaar ze op een droge plek
  • Bevestig altijd alle ogen
afbeelding technische info
Partners in de kijker SPONSORDOEKEN

Uiteraard kunnen windschermdoeken voorzien worden van logo’s. Het is dan ook de manier om uw partners en sponsors binnen de club in de kijker te plaatsen. Windschermdoeken zijn weersbestendig en gaan dus jaren mee. Het is dus zeker een goed idee om sponsors voor verschillende jaren te binnen aan de club en ze een plekje op de tennisdoek aan te bieden.

Bij Scheepers Sport hebben we een grafisch ontwerper die uw club ondersteunt in het opmaken van de doeken. Bezorg uw logo's en we kijken naar de mogelijkheden en vooral naar de beste kleurcombinaties. De doeken zijn standaard 6, 12 en 18 meter lang maar we kunnen de doeken op maat laten maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook windschermdoeken op 1 meter hoogte maken voor laag hekwerk.

  • Binnen sponsors jaren aan uw club
  • Gratis snelle proefdruk
  • Meerkleuren druk mogelijk
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!