slider afbeelding
Bovenbanden

Bovenband
De kwalitatieve oplossing om sponsors en partners in de kijker te plaatsen. Voorzie uw padelnet of tennisnet van een op maat gemaakte losse bovenband van Scheepers Sport. Alle banden kunnen full colour bedrukt worden. Wenst u één sponsor in de kijker te zetten of verschillende sponsorlogo's op één band, beiden is mogelijk. We ontwerpen alle banden zelf en voorzien de klant van een proefdruk. Pas hierna gaat de sponsorband in druk. Standaard heeft de ringen en is de band van PVC gemaakt. We hebben sinds kort ook een nieuwe polyester bovenband in ons gamma. Meer info hieronder.

Polyester bovenband
Nieuw in ons gamma. De polyster bovenband. Deze padelband wordt over de bovenband geplaatst en aan de hand van een kleefband zal deze zich strak over het net positioneren. Het voordeel van polyester is dat dit perfect plooibaar is, deze padelband zal dus niet gaan schilferen op de bovenzijde. Hierdoor zal deze padel bovenband langer meegaan ten opzichte van geplooide pvc-banners. De ideale manier om sponsors of het clublogo op een stijlvolle en subtiele manier in uw padelclub te tonen.

Mail ons op info@scheepers-sport.be de gewenste logo's door en wij doen de rest. De padelband kan bevestigd worden aan het net met tyraps of door een touw erdoor te rijgen. De polyster versie heeft een eigen systeem zodat deze onder de netband vastgeplakt wordt.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!