slider afbeelding
Vlaggen

Het jaarlijks clubtoernooi, de hoofdsponsor bedanken of een andere goede reden om de vlag uit te hangen? Bij Scheepers Sport hebben we een ruim assortiment in vlaggen. Van een raamvlag tot een beachflag of een gigantische mastvlag.

Met een grafisch ontwerper in huis kunnen we snel schakelen op de wensen van sportclubs. De vlaggen zijn beschikbaar in vlaggendoek. Hierdoor zullen de designs op hoge kwaliteit full colour gedrukt kunnen worden maar is het doek ook brandvertragend en flexibel. We beschikken uiteraard over verschillende diktes qua stof, zodat de boodschap zo goed mogelijk overkomt. Buiten de vlaggen zelf kunnen sportclubs ook bij ons terecht voor de extra opties als de masten en watertanks.

Baniervlaggen, beachflags, gevelvlaggen, mastvlaggen, mobiele vlaggenmasten, vlaggenslingers en alle soorten bevestigingsmaterialen zijn te verkrijgen bij Scheepers Sport. Neem zeker een kijkje op onze webshop.

De meeste types van vlaggen hebben een levertijd van circa een week. Geen idee welke vlag of welk type van bevestiging het beste past bij uw accommodatie? Contacteer ons en we denken graag mee! Ons team zal een vrijblijvend voorstel uitwerken en dit in overleg verder uitwerken. Meer weten? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!