slider afbeelding
Onderhoud gravel

Het voorjaarsonderhoud van gravel sportvelden is een must. Zo beschikken we over gespecialiseerde machines en ervaren personeel die de juiste kennis in huis hebben om uw sportveld terug in de oorspronkelijke staat te brengen. Wij verzorgen ook het onderhoud van tennisvelden in blaashallen.

Al meer dan 30 jaar kan u bij Scheepers Sport terecht voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van gravel tennisvelden, zowel indoor als outdoor. Scheepers Sport staat voor degelijkheid en kwaliteit. Een goede sportondergrond legt letterlijk de basis onder jarenlang sportplezier. Ook bij intensief gebruik moet de beleving optimaal zijn, een proffesioneel voorjaarsonderhoud draagt hierin bij. Wij onderhouden jaarlijks gravelbanen en velden voor clubs, sportclubs, steden en gemeentes, recreatiedomeinen en particulieren in heel België.

Scheepers Sport ondersteunt tennisclubs met voorjaarsonderhoud cursussen en advies betreffende de aankoop van onderhoudsmaterialen. Ook zijn er verschillende soorten gravel te koop bij Scheepers Sport. Is uw tennisbaan of sportveld toe aan een grondig onderhoud of een professioneel voorjaarsonderhoud, gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Renovatie bestaande gravelcourts bij TC Basveld
Renovatie bestaande gravelcourts bij TC Basveld
Gravel voorjaar onderhoud door Scheepers Sport
Gravel voorjaar onderhoud door Scheepers Sport
Specalist in gravel onderhoud
Specalist in gravel onderhoud
Renovatie gravel tennisvelden bij TC Rapid Waterschei
Renovatie gravel tennisvelden bij TC Rapid Waterschei
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!