slider afbeelding
Scorebordstickers

Het genereren van reclame-inkomsten is in deze tijden zeer belangrijk voor sportclubs. De M-Score scoreborden maar ook andere scoreborden zijn de ideale spot om net die sponsors in de kijker te zetten. De twee frontplaten op de M-Score kunnen worden gebruikt als promotie-instrument en biedt de clubs zo de kans om reclame-inkomsten te genereren. Dankzij M-Score's unieke ontwerp is de stand duidelijk zichtbaar vanuit alle hoeken en op grote afstand (ca. 2/3 banen). Dit maakt de toeschouwers veel meer betrokken bij het spel omdat ze de stand bij kunnen houden, ongeacht waar ze zitten. De Reclamestickers kunnen los besteld worden.

De meeste gekochte scoreborden in tennis en padel zijn de M-scoreborden. We hebben voor deze type scoreborden op maat gemaakte stickers. De clubs voorzien ons van de logo's en we maken intern het volledige ontwerp van de scoreborden op. Uiteraard kunnen we alle soorten scoreborden bestickeren. Ook reeds geïnstalleerde scoreborden kunnen achteraf nog voorzien worden van een sponsorzone. Contacteer ons via info@scheepers-sport.be voor meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!