slider afbeelding
Beachvolley courts in Wilrijk

Afgelopen zomer hebben we het Topsportcentrum Tennis Vlaanderen niet enkel voorzien van nieuwe indoor en outdoor hardcourt tennisterreinen. Ook hebben we dit sportcomplex voorzien van een beachvolley terrein. Naast de gravelterreinen en de hardcourtvelden kan er nu ook beachvolley gespeeld worden.

De beachsport heeft vele voordelen voor sportclubs. De aanleg van beachvolley is relatief goedkoop, ook de onderhoudskosten zijn beperkt. Verder trekt beachvolley weer een nieuwe en diverse doelgroep van sporters aan. Vele onderzoeken hebben reeds aangetoond dat trainen in zand leidt tot een grotere drive om te trainen en vooral een minder belasting van gewrichten en spieren ten opzichte van trainen op een harde ondergrond of gras.

Scheepers Sport stond in voor het hekwerk, de ondergrond, plaatsen van de grondkokers, het voorzien van kwalitatieve sportzand en het installeren van de netpalen en het volleybalnet. Ook hebben we het beachvolleyveld voorzien van professionele volleyballijnen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend prijsvoorstel betreffende de aanleg van een beachvolley terrein, contacteer ons via info@scheepers-sport.be.