slider afbeelding
Onderhoud van particuliere hardcourt tenniscourts

Deze tennisbaan was al enkele jaren niet meer gereinigd en daardoor onderkomen. De poriën zaten vol met algen en mos waardoor het tennisveld onbespeelbaar was. Op vraag van de klant hebben we deze rubbere tennisbaan gereinigd en voorzien van een nieuwe spelbelijning. 

Goed onderhoud van sportvelden en sportparken is een must. Scheepers Sport beschikt over gespecialiseerde machines en ervaren personeel. Reeds meer dan 30 jaar onderhouden we bij Scheepers Sport tennisvelden, atletiekpistes, kunstgras voetbalvelden en hardcourt sportvelden. Dit voor sportclubs, steden en gemeentes maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van hun tennisterrein of sportveld.

Professioneel onderhoud van uw tennisbanen en sportvelden zorgen voor het verlengen van de levensduur en meer sportplezier! Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende ondergronden die we kunnen voorzien van een grondige en professionele onderhoudsbeurt. Voor meer informatie, bemerkingen of een gedetailleerde offerte kan u ons bereiken via info@scheepers-sport.be.