Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Tennishalgordijnen, de perfecte afwerking van uw accommodatie

Afschermnetten en gordijnen
Wanden, vloer en plafond dienen zo afgewerkt te worden dat ze geen hinderlijk effect hebben op het tennisveld. Sportgordijnen en netten zijn hiervoor de ideale tool. Er mogen geen grote helderheidsverschillen zijn tussen tennisvloer, wanden en plafond, zodat het zicht rustig is. Als de wand achter de achterlijn hard is uitgevoerd, bestaat het risico dat gemiste ballen terugkaatsen en de speler daarna raken of dat ze een lange weg door de tennishal afleggen met alle hinder op de banen van dien. Het is dan ook noodzakelijk voor deze achterwand een ballenvanger op te hangen in de vorm van een net of een gordijn.

Scheepers Sport
Elke tennishal heeft zeer verschillende afmetingen en hoogtes. Bij Scheepers Sport hebben we gespecialiseerde sport gordijnen die op maat gemaakt kunnen worden. Sportgordijnen en sportnetten zijn ook interessant om bepaalde delen van de tennishal snel en doeltreffende af te schermen. Bij Scheepers Sport staan we in voor de volledige plaatsing, de installatie van de rails en het ophangen van de gordijnen en netten. U kan ons bereiken via info@scheepers-sport.be voor een gedetailleerde offerte met sportgordijnen en netten op maat.

Akoestiek
Het sport gordijn heeft ook voordelen voor de akoestiek. De ballenvanger moet minimaal 150mm voor de achterwand worden opgehangen en is minimaal 3 meter hoog. In verband met de gewenste akoestische eigenschappen heeft een zwaar doek (minimaal 1.200 gr per m2) de voorkeur.