Webshop

Categorie

M-Score padel scorebord

De Mscore swipe is een state-of-the-art padel scorebord en door zijn moderne design ook een blikvanger voor de spelers en toeschouwers. Hier leest u alle functies om uit te vinden waarom de M Score de meest populaire padel scorebord is.

Zichtbaarheid ideaal voor de toeschouwers
Dankzij M Score's unieke ontwerp is de stand duidelijk zichtbaar vanuit alle hoeken en op grote afstand (ca. 2/3 banen). Dit maakt de toeschouwers veel meer betrokken bij het spel omdat ze de stand bij kunnen houden, ongeacht waar ze zitten.

Robuust en onderhoudsvrij
De nadelen van de conventionele scoreborden zijn de korte levensduur en ze vereisen onderhoud. Het M-Score padelscorebord is opgebouwd uit 100% aluminium om jarenlang mee te gaan zonder groot onderhoud.

Genereren van reclame-inkomsten
De frontplaat op de M-Score kunnen worden gebruikt als promotie-instrument en biedt de clubs zo de kans om reclame-inkomsten te genereren. De Reclamestickers kunnen los besteld worden. Wenst u een eigen design op het scorebord? Neem even contact op via info@scheepers-sport.be.

Leermiddel en eenvoudig te gebruiken
Zonder een goed scorebord hebben spelers tijdens het spel vaak moeite om de stand bij te houden. Zij moeten zich concentreren op hun slagen en rally's in plaats van op de score. Dit is nog belangrijker voor junioren en beginners die proberen om het spel en de puntentelling te leren. M-Score heeft een eenvoudig "bal systeem" om de stand bij te houden. De gele ballen houden de gamestand bij en de rode de sets. Er is een aparte module leverbaar voor de setstanden.

Geschikt voor elke padelcourt
Het scorebord is eenvoudig te bevestigen aan het gaas naast de ingang van de padelkooi. Bevestigingsmateriaal (4 inbussen) is meegeleverd. Ook leverbaar met eigen logo/reclame.  

Prijs:€155,00 (EXCL. BTW)
Productinformatie
Productcode: 6007