Webshop

Categorie

M-Score scorebord

Scorebord Mscore Twist

De M-Score is een state-of-the-art tennis scorebord en door zijn moderne design ook een blikvanger voor de spelers en toeschouwers. Hier leest u alle functies om uit te vinden waarom de M-Score de meest populaire tennis scorebord is.

Zichtbaarheid ideaal voor de toeschouwers
Dankzij M-Score's unieke ontwerp is de stand duidelijk zichtbaar vanuit alle hoeken en op grote afstand (ca. 2/3 banen). Dit maakt de toeschouwers veel meer betrokken bij het spel omdat ze de stand bij kunnen houden, ongeacht waar ze zitten.

Robuust en onderhoudsvrij
De nadelen van de conventionele scoreborden zijn de korte levensduur en ze vereisen onderhoud. Het M-Score tennis scorebord is opgebouwd uit 100% aluminium om jarenlang mee te gaan zonder groot onderhoud.

Genereren van reclame-inkomsten
De twee frontplaten op de M-Score kunnen worden gebruikt als promotie-instrument en biedt de clubs zo de kans om reclame-inkomsten te genereren. De Reclamestickers kunnen los besteld worden. informeer naar de mogelijkheden

Leermiddel en eenvoudig te gebruiken
Zonder een goed scorebord hebben spelers tijdens het spel vaak moeite om de stand bij te houden. Zij moeten zich concentreren op hun slagen en rally's in plaats van op de score. Dit is nog belangrijker voor junioren en beginners die proberen om het spel en de puntentelling te leren. M-Score heeft een eenvoudig "bal systeem" om de stand bij te houden. De gele ballen houden de gamestand bij en de rode de sets. Er is een aparte module leverbaar voor de setstanden.

Geen "Gast en Thuis"
In tegenstelling tot andere scoreborden die er zijn, wordt het M-Score scorebord niet als 'Gast en Thuis’ gebruikt. Als spelers veranderen van speelhelft wisselen hoeven ze alleen het M-Score scorebord te draaien om de juiste score voor elke speler weer te geven. Dus zelfs als een toeschouwer weet niet wie uit of thuis speelt kan gemakkelijk de stand.

Geschikt voor elke tennisbaan
Met de vier montagemogelijkheden is de M score scorebord geschikt voor iedere tennisbaan.

  1. Vrijstaand in een voet
  2. Bevestiging aan hoog of laag hekwerk
  3. Bevestiging aan ronde of vierkante netpalen
  4. Bevestiging aan de scheidsrechterstoel

Prijs:€185,00 (EXCL. BTW)
Productinformatie
Productcode: 6001