Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Het logistieke centrum van een Amerikaans concern in Laakdal heeft verschillende sportvelden op zijn uitgestrekt complex. Dit voorjaar hebben we de 2 tennisvelden voorzien van een nieuwe toplaag. In onderling overleg is er gekozen voor onze TechTenn toplaag. Techtenn is een dempende rubberen onderlaag met een uniek gevoel van comfort. Deze demping zorgt ervoor dat TechTenn tot een uitermate vriendelijke tennisbaan voor spieren en gewrichten wordt gezien.

Er zijn verder een aantal grote voordelen aan deze toplaag. Zo heeft de TechTenn tennisbaan zeer weinig onderhoud nodig. Aan te raden is een jaarlijkse reiniging zodat de poriën goed openblijven. Het jaarlijks onderhoud beperkt zich dan tot blad en obstakelvrij te houden, hierdoor zijn de onderhoudskosten van een TechTenn ondergrond zeer minimaal. Een ander groot voordeel van dit soort tennisveld is het feit dat er altijd op gespeeld kan worden. De Techtenn toplaag is namelijk volledig waterdoorlatend.

Scheepers Sport is exclusief distributeur van TechTenn in België. Wenst u meer informatie omtrent de aanleg, het onderhoud of renovatie van uw rubberen ondergrond? Laat het niet na ons te contacteren via info@scheepers-sport.be of telefonisch op +32 89 89 10 99.