Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Bij vrije Basisschool Sint-Franciscus ’t Schoolke in Geraardsbergen hebben we de speelplaats voorzien van een aantal spel thermoplasten. Er is een ruime keuze aan thermoplast figuren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit een volledig verkeer parcours, hinkelpaden, slakken, mens erger je niet spelborden, een ganzenbord, twister, slangen en alle mogelijke fruitelementen. ’t Schoolke uit Geraardsbergen koos voor een slang van 3 meter lang en een groot hinkelpad uit onze thermoplast catalogus.

Thermoplasten zijn de ideale markeringen die zeer duurzaam en gemakkelijk aan te brengen zijn. Ze kunnen op scholen gebruikt worden voor verschillende soorten spelvormen maar ook voor handige verzamelpunten te creëren.

De voorgevormede thermoplasten lenen zich perfect tot buitentoepassingen doordat ze zeer slijt- en kleurvast zijn. Dankzij de unieke samenstelling kunnen kinderen en jongeren vrij spelen zonder dat er kwaliteits- of kleurverlies optreedt.

Op zoek naar voorgevormde thermoplasten om uw speelplaats in speelzones te verdelen? Of wilt u een bepaalde zone als speeloppervlakte indelen en voorzien van duidelijke belijningingen of spelmarkeringen? Neem contact met ons op via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van onze thermoplast catalogus. Uiteraard kan u ook op ons beroep doen voor de plaatsing van de spelfiguren.