Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Bij de uitbreiding van Golfclub Beveren afgelopen maand hebben we deze prachtige golfclub in het hartje van de Antwerpse haven van verschillende ballenvangnetten voorzien. Zo hebben we een ballenvanger geplaatst ter bescherming van de parking aan de practice area. Ook werd er een ballenvanger bij de driving range geplaatst die volledig op maat gemaakt is.  

Bij sportvelden is een goede afrastering een must. De meeste ballenvangnetten hebben standaardafmetingen. Doorgaans zijn deze ballennetten 5 of 6 meter hoog. Ballenvangers kunnen afhankelijk van de sport en dus de balgrootte aangepast worden. Ook wordt er rekening gehouden met de gebruiksintensiteit en het type van de locatie (indoor, outdoor, …). We hebben een uitgebreid assortiment van aanvullende producten zoals reclameborden, poortjes en verschillende types van hekwerk. Ook bieden we verschillende kleuren, maaswijdtes en koorddiktes aan.

Of het nu om voetbal, hockey, baseball, golf of een andere balsport gaat, de hoogte, lengte, maaswijdte en constructie van de ballennetten kunnen we volledig op maat maken en plaatsen. Voor meer informatie of een offerte op maat, contacteer ons via info@scheepers-sport.be.