Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Nu het zomerseizoen op zijn einde loopt starten de voorbereidingen voor het indoorseizoen. Om de indoor tennisterreinen weer een optimale staat te brengen is kwalitatieve rubbergranulaat een must. Voor clubs met rubbergranulaat op hun tennisvelden hebben we deze maand een speciale kortingsactie.

Nog niet bekend met de EPDM-rubbergranulaat van Scheepers Sport? Hieronder elke punten die onze tennis rubberkorrels zeker het overwegen waard maken:

Gecertificeerde rubbergranulaat
Rubber speciaal voor tennisterreinen en sportvelden
Expertise & deskundig advies indien u met vragen zit
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Tennisrubber bruikbaar bij meerdere types van tennisvelden: tapijt, Chevron, Bross slide, Comfort slide, Top Slide, Techtenn (4S) en alle andere granulaatbanen.

De Scheepers Sport tennis rubberkorrel betreft hoekige korrel en is te verkrijgen in verschillende kleuren. De standaardkleuren zijn rood, groen en blauw. De rubberkorrel voor tennisterreinen kan in zak (25 kg) of op pallet (40 zakken) geleverd worden. Ronde korrels zijn ook op aanvraag te verkrijgen.

Benieuwd naar de prijs van onze tennis rubberkorrel? De kortingsactie is enkel geldig bij een minimum afname van 1 pallet. Actie geldig tot en met 31 oktober 2018. Niet geldig in combinatie met andere acties. Contacteer ons en we voorzien u van een gedetailleerde prijsofferte. Geef uw bestelling door via info@scheepers-sport.be of contacteer ons telefonisch op +32 89/89.10.99.