Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Ook het onderhoud van atletiekpistes kan door Scheepers Sport gedaan worden. In april namen we de atletiekpiste van Basic Fit in Hasselt onder handen. Het verwijderen van de zwarte aanslag is prioritair in dit proces. Dit geeft de atletiekbaan niet alleen een zuivere indruk maar is de piste na deze reiniging een pak veiliger. De atletiekpiste zal ook niet meer zo glibberig aanvoelen na een onderhoud.

Aan de hand van hoge druk water komen alle vuildeeltjes op de atletiekbaan los en zal de oorspronkelijke kleur en de standvastigheid van de piste terugkomen. Doordat we dit machinaal kunnen uitvoeren zal het onderhouden van een atletiekpiste ook efficiënt gebeuren.

Goed onderhoud van sportvelden en sportparken is een must. Scheepers Sport beschikt over gespecialiseerde machines en ervaren personeel. Reeds meer dan 30 jaar onderhouden we bij Scheepers Sport tennisvelden, atletiekpistes, kunstgras voetbalvelden en hardcourt sportvelden. Dit voor sportclubs, steden en gemeentes maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van hun tennisterrein of sportveld.

Professioneel onderhoud van uw tennisbanen en sportvelden zorgen voor het verlengen van de levensduur en meer sportplezier! Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende ondergronden die we kunnen voorzien van een grondige en professionele onderhoudsbeurt. Voor meer informatie, bemerkingen of een gedetailleerde offerte kan u ons bereiken via info@scheepers-sport.be.