Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Bij Atletiekclub AC Break in Brasschaat had hun kunststoffen (rubberen) atletiekbaan weer eens een opknapbeurt nodig. De rubberen toplaag van deze atletiekpiste was helemaal verzadigd door algen en mossen.

Het onderhoud van rubberen sportvelden (chevron, tartan, EPDM, TechTenn) is erg belangrijk voor de verlenging van de levensduur, de mate van waterdoorlatendheid en de bespeelbaarheid. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en algen. De gevolgen hiervan zijn een sterk verminderde waterdoorlatendheid, ook blijft er vocht in de poriën zitten. Mocht het dan gaan vriezen bestaat de kans dat de toplaag kapotvriest. Bij Scheepers Sport gebeurt het jaarlijks onderhoud van rubberen tennisbanen en sportvelden door eigen ervaren personeel.

Door de jarenlange ervaring is het schoon- en doorspuiten van tennisbanen en sportvelden een specialiteit van ons geworden. Wij maken gebruik van een speciaal voor poreuze oppervlakken ontwikkeld systeem. Dit systeem bestaat uit een hogedruk waterpomp, aangedreven door een watergekoelde dieselmotor met voldoende capaciteit om de Rotor Jet' aan te drijven. 

Wenst u meer informatie betreffende onze onderhoud mogelijkheden van atletiekpistes? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be.