Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

In het voorjaar met name maart en april staan wij in voor het speelklaar maken van verscheidene gravelbanen voor tennisclubs, recreatieparken en particulieren. Wenst u meer informatie of een gedetailleerde onderhoudsofferte contacteer ons via info@scheepers-sport.be.

Het voorjaarsonderhoud van gravel sportvelden is een must. Zo beschikken we over gespecialiseerde machines en ervaren personeel die de juiste kennis in huis hebben om uw sportveld terug in de oorspronkelijke staat te brengen. Wij verzorgen ook het onderhoud van tennisvelden in blaashallen. Al meer dan 30 jaar kan u bij Scheepers Sport terecht voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van gravel tennisvelden, zowel indoor als outdoor. Scheepers Sport staat voor degelijkheid en kwaliteit. Een goede sportondergrond legt letterlijk de basis onder jarenlang sportplezier. Ook bij intensief gebruik moet de beleving optimaal zijn, een proffesioneel voorjaarsonderhoud draagt hierin bij. Wij onderhouden jaarlijks gravelbanen en velden voor clubs, sportclubs, steden en gemeentes, recreatiedomeinen en particulieren in heel België.

Scheepers Sport ondersteunt tennisclubs met voorjaarsonderhoud cursussen en advies betreffende de aankoop van onderhoudsmaterialen. Ook zijn er verschillende soorten gravel te koop bij Scheepers Sport. Is uw tennisbaan of sportveld toe aan een grondig onderhoud of een professioneel voorjaarsonderhoud, gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be.