Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Nike Laakdal kiest voor kwaliteit! Het Europees distributiecenter van Nike in Laakdal koos voor de diensten van Scheepers Sport. Wij mochten instaan voor de toplaagrenovatie van de atletiekbaan, multisport en tennisbanen. Er werd gekozen voor een renovatie aan de hand van de TechtTenn toplaag.

De TechTenn toplaag wordt op poreuse asfalt aangebracht. Hierna wordt dit laagje gespoten in de gewenste kleuren en belijningen. Dit maakt TechTenn een prima Systeem voor outdoor tennis, atletiek en basketbal. Eén van de grote voordelen is dat deze sportondergrond volledig waterdoorlatend is, er kan dus altijd op gespeeld worden.

Weinig onderhoud
Aan te raden is een jaarlijkse professionele reiniging zodat de poriën goed openblijven. Het jaarlijks onderhoud beperkt zich dan tot blad en obstakelvrij te houden, hierdoor zijn de onderhoudskosten van een TechTenn ondergrond zeer minimaal.

Scheepers Sport
Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.