Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

We stonden in voor een grondige renovatie van de gravel tennisbanen bij TC Rapid in Waterschei. Zo hebben we de toplaag van de tennisterreinen vervangen door een meerlagig systeem en voorzien van een nieuwe automatische beregening. Ook hebben we het inrichtingswerk zoals het voorzien van een nieuwe omheining opgenomen in dit project.

In het voorjaar zijn deze tennisterreinen onderhevig aan een voorjaarsbeurt, ook wel jaarlijkse opschik of heraanleg genoemd. De belijning wordt dan nagekeken, de banen opgefreesd en terug aangelegd. Wij verzorgen al meer als 35 jaar het jaarlijks onderhoud van Belgische, Nederlandse en Duitse tennisbanen. Daarmee beschikken we over de gepaste know how om uw tennisveld terug in een goede staat te brengen.

Wenst u meer informatie betreffende de renovatie van gravel tennisvelden? Had u graag een prijsindicatie ontvangen betreffende het opknappen van verouderde gravelterreinen? Benieuwd naar de staat van uw gravel terreinen? Gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be of bel naar +32 (0)89 89 10 99.