Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

In Grimbergen was het tennisterrein in povere staat. In overleg met de klant hebben we het tennisveld gerenoveerd en een Techtenn toplaag aangebracht op de bestaande ondergrond. TechTenn bevat een dempende rubberen onderlaag, de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Deze eigenschappen maken de TechTenn tot een uitermate vriendelijke tennisbaan of sportveld voor spieren en gewrichten.

De TechTenn toplaag wordt op poreuze asfalt (Zoab of Mateco) aangebracht. Hierna wordt dit laagje gespoten in de gewenste kleuren en belijningen. Dit maakt TechTenn een prima Systeem voor outdoor tennis en basketbal. Eén van de grote voordelen is dat deze sportondergrond volledig waterdoorlatend is, er kan dus altijd op gespeeld worden.

Voordelen Techtenn:

 Altijd bespeelbaar
Weinig onderhoud
Verschillende sporten mogelijk
Ideaal voor een renovatie

Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.