slider afbeelding
Realisatie van indoor hardcourt terreinen bij TC De Witte Duivels

Een nieuwe Proflex Elite toplaag bij tennisclub de Witte Duivels in Brasschaat aangelegd. Er werd gekozen voor een hardcourt tennissysteem met demping en een uitzonderlijke kleurschakering. Het resultaat mag er zijn!

De Proflex collectie bestaat uit verschillende systemen. Door de unieke lagenopbouw van deze producten, is er voor iedere toepassing, van toernooi- tot recreatietennis een passende oplossing. Het systeem kan, qua schokdemping en baansnelheid, volledig naar de wensen van de gebruiker aangepast worden. Bovendien is Proflex leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie.

Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aanleg van alle Proflex systemen. Ook staan we in voor het onderhoud van Proflex maar ook van alle andere hardcourt tennisterreinen. Verder zijn we gespecialiseerd in de renovatie en de herstelling van Proflex hardcourt tennisvelden. In onze webshop vindt u onderhoudsmateriaal voor Proflex en hardcourt tennisbanen in het algemeen.

Interesse in een hardcourt tennisveld van Scheepers Sport. Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en we voorzien u van uitgebreide informatie en een gedetailleerd prijsvoorstel.