slider afbeelding
Rubberen indoor terreinen bij TC De Krekel

Bij tennisclub TC De Krekel in Peer werd voor hun nieuwe tennishal gezocht naar de juiste tennisondergrond. De vereisten waren als volgt: Goed zijn voor de gewrichten, kort tegen de speleigenschappen van gravel liggen, makkelijk in onderhoud zijn. Ons kunstgravel systeem TechTenn 4S was voor hun de juiste oplossing. De reacties waren dan ook zeer lovend na de ingebruiknaam van het kunstgravel.

Een sportveld of tennisbaan met maximaal comfort en minimale onderhoudskosten. Het kan met TechTenn 4S. Hier zorgt een dempende rubberen onderlaag voor dit in combinatie met de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Daarbij is de kans van blokkeren minimaal, dit komt doordat de TechTenn 4S sport ondergrond vervolgens wordt afgestrooid met los EPDM-granulaat. De TechTenn toplaag wordt op een verharde onderbouw aangebracht zoals asfalt of beton. De toplaag aangevuld met rubberen korrels zorgen ervoor dat de TechTenn 4S ondergrond een uitermate vriendelijke baan voor spieren en gewrichten is.

Wij stonden hier in voor het plaatsen van de sportasfalt ondervloer, het plaatsen van het kunstgravelsysteem en voor het inrichten van de tennishal met gordijnen en netten.